dijous, 2 de juliol del 2015

SESSIÓ 2

Després de comentar les entrades als blocs dels companys, i repassar les utilitts de KAHOOT, SOCRATIVE, VOKI i PADLET, seguim amb noves eines. Bé, això de noves és un dir, perquè moltes tenen més anys dels que pensem. Es tracta d'eines per a la creació de comunitats, com POPPLET, que permet fer presentacions en comunitat.

Es fan aportacions interessants com SIMPLE MIND +, per fer mapes conceptuals i surten noms com EDULAND, AULAPLANETA per consultar recursos 2.0. Amb el POPPLET fem una presentació amb tres veritats i una mentida sobre nosaltres mateixos, que potencia el coneixement entrre les persones que formrm una comunitat.

La segona part de la sessió es dedica a obrir un PREZI i intentar fer una presentació perquè els alumnes preparin a casa un tema que es farà posteriorment a classe, tal com indiquen els preceptes dela Flipped Classroom (preparar-se a casa, per desenvolupar a classe)

Estic a punt d'acabar-lo, tot i que la utiliat del meu treball la considero molt limitada. Encara em falta astúcia en la construcció de materials. Tot arribarà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada